«

»

okt 04

Wijzigingen seizoen 2021

Wijzigingen voor het komende seizoen 2021

Het bestuur van de HSV Yde De Punt heeft besloten om vanaf komend seizoen een deel van de ledenadministratie uit te besteden aan Sportvisserij Nederland. Hiermee besparen we tijd en kosten en sluiten we aan bij de gebruikelijke praktijk in hengelsportland.

Wat merkt u hiervan?

Leden van de HSV Yde De Punt die ook een vispas hebben, krijgen voortaan automatisch het betaalverzoek of de acceptgiro via Sportvisserij Nederland. De administratie voor leden zonder vispas  blijft in handen van de HSV Yde De Punt.

Extra kosten acceptgiro

Omdat de kosten voor acceptgiro’s blijven stijgen zijn we helaas genoodzaakt om € 5,00 extra administratiekosten in rekening te brengen. U kunt deze extra kosten voorkomen door over te stappen op automatische incasso. Leden met vispas kunnen deze aanpassing doorgeven op de website van Sportvisserij Groningen Drenthe, https://www.vissen.nl. Leden zonder vispas kunnen deze aanpassing mailen naar visclub-yde@kpnmail.nl.

Geen derde hengel

Vanaf januari 2021 is het niet meer toegestaan om met een derde hengel te vissen bij de Visplas van HSV Yde De Punt. Hiertoe is besloten omdat er door een grote toename van het aantal leden in het afgelopen jaar een te grote “hengeldruk” is ontstaan.